alvatimen.blogg.se

Jag är en 15 årig ponnyryttare som driver denna hästblogg. Jag äger en maxad D-ponny som heter Bristo. Bristo är 6 år och alltså en ungponny, han hade aldrig tävlat innan vi köpte honom så här får ni läsa om våran utveckling tillsammans!

Hoppträningen idag *FILM*

Publicerad 2014-01-30 20:52:00 i Allmänt,

Gick så sjukt sjukt bra! Brisse var verkligen asmega fin! Vi tränade typ på att hästarna skulle få något o tänka på mellan hindrerna(låg bommar före och efter), och då får dom ett bättre galoppsprång av det! Idag så fick jag till ett väldigt bra tempo på honom och sprången blev fina över hindrerna..
Jan sa att jag måste höja mina händer. Jag håller mina händer mot manken istället för en bit upp istället. Men efter att han sa till så blev det bra, ska börja tänka på det med händerna mycket. När jag höll dom högre så kom vi bättre på hindrerna och det märktes direkt. Jag är iallfall jätte nöjd med mig själv & Bristo idag!!
 
Vad tycker ni?
 

Om

Min profilbild

Alva Timén

Jag är en 15 årig ponnyryttare som driver denna hästblogg. Jag äger en maxad D-ponny som heter Bristo. Bristo är 6 år och alltså en ungponny, han hade aldrig tävlat innan vi köpte honom så här får ni läsa om våran utveckling tillsammans..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela